• Telefon contact: 0745 101 947

Tehnologii pentru usi

Niciun alt producator de feronerie de pe piata nu dispune de o competenta asemanatoare “permanenta si desavarsita in domeniul usilor” asa cum este cazul firmei Roto. Elemente de inchidere, balamale, praguri – produse de top de la un singur furnizor. Integram produsele de feronerie ROTO  in toate produsele noastre finite pentru proiecte de succes.

Usi de intrare

Pentru usi etanse pe termen lung folosim sortimentul variat Roto Door de la  producatorul ROTO ce are oferta cea mai completa pentru tehnologia usilor. Broaste, balamale, sisteme de prag – toate de la ROTO pentru cerintele individuale ale usilor din fiecare proiect aparte.

Usi de balcon si terasa

In cazul usilor de terasa si de balcon este vorba mai exact nu de usi ci de ferestre, acestea fiind echipate de regula ca si ferestrele. Doar inaltimea sau latimea si implicit inaltimea spatiului in care se monteaza elementul indreptateste denumirea de „usa“. Usile de terasa si de balcon sunt spatii de efractie preferate de spargatori, de aceea noi lucram cu ROTO pentru ca in sortimentul variat Roto gasim toate caracteristicile importante de siguranta.

Iesiri de urgenta/Usi anti-panica

In seria de produse Roto Safe P gasim inchideri multipunct calitative pentru usi anti-panica in cladiri publice (de ex. aeroport) conf. DIN EN 1125 si iesiri de urgenta (de ex. sedii de firme) conf. DIN EN 179. Cu noul tip de inchidere combinata se realizeaza o etanseitate durabila si o protectie sporita la efractie.

Componente electronice

Ce trebuie sa faca ferestrele si usile pentru a fi considerate inteligente? Sa ventileze permanent si sa reactioneze automat la ploaie si vant? Sa interactioneze cu alte tehnologii de usi? Sa anunte automat cand vine un spargator sau cand fereastra a fost uitata deschisa? Cand echipati ferestre cu  Roto E-Tec puteti fi siguri de aceste avantaje si de multe altele – atat in cazul renovarilor cat si in cel al constructiilor noi.