• Telefon contact: 0745 101 947

Tehnologii pentru ferestre si usi de terasa

Roto ofera probabil cel mai larg spectru de feronerie de pe piata. Va invitam sa va faceti o imagine despre ce se poate face cu feroneria ROTO:

Ferestre oscilante/oscilobatante

De la inventia feroneriei oscilo-batante realizata industrial de catre fondatorul ROTO, Wilhelm Frank in anul 1935, principiul de functionare a acesteia a castigat acceptul in multe parti ale lumii. Sistemele moderne permit nu numai deschiderea oscilanta, ci si cea batanta a unei ferestre, cu o singura mana, oferind un maxim de confort si siguranta.

Ferestre culisante

Ferestrele cu feronerie ROTO culisante ofera confort sporit in spatiu restrans si sunt recomandabile in toate cazurile in care nu se doreste, respectiv deranjeaza cerceveaua de fereastra deschisa catre interior sau exterior. Datorita mecanicii elaborate si elementelor de inchidere usor de actionat ferestrele pot fi deplasate in pozitiile inchis/deschis cu o singura mana. Conform principiului modular, toate elementele se pot combina intre ele foarte usor in functie de cerintele individuale de siguranta, confort si design.

Ferestre cu deschidere catre exterior

Culisante pe vertical sau oscilante: ferestrele cu deschidere catre exterior sunt apreciate pretutindeni.  Actionarea simpla, precum si utilizarea optima a spatiului datorata tipului de deschidere fac ca aceste ferestre sa fie foarte atractive. Chiar si in locurile in care sunt expuse la actiunea vantului, de ex. pe litoral, ferestrele cu deschidere catre exterior isi arata avantajele: cu cat vantul este mai puternic, cu atat cerceveaua de fereastra  preseaza mai tare pe toc.

Obloane

Obloanele constituie o alternativa atractiva la clasicele rulouri. Sistemul Roto Fentro este variat,  usor de montat, de o calitate superioara pana la ultimul detaliu. Prin vopsirea in camp electrostatic suprafata de inox a feroneriei rezista in timp tuturor intemperiilor si influentelor mediului. Datorita echiparii premontate, montajul se face mai repede si se evita erorile.

Manere de fereastra

Cercetarile continue in domeniul manerelor de fereastra subliniaza transformarea succesiva dintr-un simplu element ajutator intr-un element vizibil si atractiv al ferestrei. Impreuna cu sistemul de profile, constituie cel mai important element stilistic al unei ferestre. Dintr-o varietate de forme si culori, puteti crea ferestre cu accente vizibile, fie cu design modern, fie cu design clasic. Manerele de fereastra Roto sunt certificate in conformitate cu RAL si garanteaza functionarea de durata a acestei tehnologii de prima clasa.

Componente electronice

Ce trebuie sa faca ferestrele si usile pentru a fi considerate inteligente? Sa ventileze permanent si sa reactioneze automat la ploaie si vant? Sa interactioneze cu alte tehnologii de usi? Sa anunte automat cand vine un spargator sau cand fereastra a fost uitata deschisa? Cand echipati ferestre cu  Roto E-Tec puteti fi siguri de aceste avantaje si de multe altele – atat in cazul renovarilor cat si in cel al constructiilor noi.

Accesorii pentru geam

Sunt componente care nu se vad dar care influenteaza in mod decisiv montajul corect al geamului si durabilitatea in timp a ferestrelor. Piesa de calare geam ca element de legatura intre toc si cantul geamului asigura atat functionalitatea in timp a ferestrei cat si pozitionarea sigura a geamului pe intreaga durata de viata a sistemului. Pe langa solutiile standard va oferim numeroase produse si accesorii pentru montajul geamului.